2011. szeptember 15., csütörtök

Ha Tesco, akkor már legyen olcsó.

Elragadtak az érzelmek, kicsit még bántam is a tegnapnak azt a  részét mikor megjelenítettem ezt a burkolt kis levelet. Féltem, hogy mit szól hozzá bárki is, mennyien nevetnének ezen, mert a mai világnézet alapján a gyengét eltapossák az erőset trónra emelik. Sajnos ez így is van.
"Félek tőletek!!". Mondhatnám ezt minden egyes embernek, ismerősnek és ismeretlennek.
Mégis 6-an nézték meg az utóbbi bejegyzésemet, talán ideje volt már valamin jót csámcsogni, vagy kifigurázni. Igazából sejtésem sincs. Talán együtt éreznek, ők is tudják. Vagy neheztelnek rám, mert nem akarják tudni mi is ez valójában. Mennyire nehéz és mennyire egyszerű a megoldása.
"Aki keres, az talál". Annyi megválaszolatlan kérdésem lenne még. Talán lesz elég időm, hogy majd feltegyem.
Egyenlőre apránként haladok, nem akarok elsietni semmit. Csak olyan fura ez a nagyvilág, ha elvonatkoztatunk mindentől ami átlagos, elunt vagy hétköznapi. Ha kizárjuk magunkból a világot és a magunkéra összpontosítunk talán képesek leszünk meglátni belül azt, amit más még soha. Mi mind világok vagyunk, és nem engedünk betekintést minden titkunkba, ahogy az "univerzum" sem teszi azt. Nem ad választ a kérdésünkre, mert a válasz bennünk rejlik talán. Nem az egyszerű esetekre gondolok itt, hanem azokra amik bennünk zajlanak. Kortól független az, hogy az ember mennyire érzi magát elveszettnek, mennyire nem találja az összhangot magával, mennyire van haragban az élettel, és mennyire ábrándult ki az eddig felállított képből.
Mi mind kincset érünk, és egyedülálló tehetséggel vagyunk képesek összedönteni azt a várat, amit annyi kín-keserv során építettünk fel.. :-/
Most érkezett: Monával megyünk Tecsába venni energia italt, remek találmány.
*Tegnap futottam*
Ki néz mától őrültnek? :-D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése