2012. szeptember 28., péntek

kép cím lesz~

"Sose leszek fotográfus. A fotográfusok nevetségesek. nevetségesen furák. és nevetségesen furán viselkednek., de legalább nevetni jó."

-sajnálom hogy ennyire moderált, de hát..
                            azt azért mégsem mondhatom, hogy '§tikkelésem' van a sok tesze-tosza próbálkozástól , hogy vannak akik  azzal akarnak kitünedezni hogy különböző nagyon átvitt értelmű, nagyon súlyos, hihetetlenül elvont, felületes és túlságosan kidolgozott képekkel próbálja valóra váltani magát.
Ellentmondásos véleményt, sőt kritikát kicsalni a sok ostobából. Egy kalap alá az összes fotós balekkal, illetve baráttal.
külön beteg kis közeg. nincs köztük olyan akiről ne lenne 1 kép amelyen azzal a bazinagy fényképezőgéppel pózol. Jaj de szeretném ha nem ilyenné fajulna a világ.
Ahelyett, hogy megélik lekapják, aztán beülnek valami nagyon kupleráj (felújítatlan rom, kocsmakert, elhagyott putri) és elszívnak 1 sodort cigarettát.
Megkérdezném ki tart velem, ki ért egyet. de az a baj, hogy mind ilyenek lettünk (talán).
nincs hova fejlődni, ezért elkorcsosult az egész fiatal kor. és minden ami vele jár. Persze ezt vedd tágabb értelemben..
attól, hogy meglátok 1 (idióta) hipsztert, vagy justicet. vagy tudomisénhogynevezi magát. a bazinagy fotókészítővel a kezében még nem fogom leírni a fiatalságot/ a fiatalságomat behálózó dolgokat..
Azért lehet, hogy dühít. dühít mert van ismerősöm elég, vagy közvetve vagy közvetlen. és nevetséges.
bazári majom az, aki képes 2000 Ft-ért Coca Cola-t inni, vagy arról regélni milyen érzés volt szakítás után egy pár bakanccsal a kezében és jó pár könyvvel hazatérni, hogy az akárhányadik pár cipője már nagyon hiányzik arról a polcról, hogy annyi kávét iszik és annyi cigit szív, hogy közben lefogyott.
Mégis miért? Minek? Értenem kéne ezt? Egyáltalán, van olyan akinek értenie kéne? Én vagyok a hülye?
annyira hiába való az egész. a sok szar ami folyik a csapból is, amit eltanulunk, amilyenek vagyunk, ahogy érzünk és cselekszünk. Mind mások által kiköpött hulladék. de akkor kik vagyunk mi?
Hogyan derülne ki.. nehéz ez..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése