2012. április 20., péntek

belvíz!

"hangulatok, gondolatok, versek, dalok, képek, rémek, rímek, romok, falak, álmok, emlékek, érzések, megismerések, felismerések, rések, prések, harcok, arcok, álarcok, kudarcok, sikerek, véletlenek, találkozások, várakozások, védekezések, vádaskodások, elvesztések, rátalálások, döntések és döntetlenek, félreértések, hallgatások, halogatások, igazságok, hazugságok, örvények, törvények, halmányok, élmények, ürömök, örömök, válaszok, kérdések... nem élhetek nélkülük... nem élhetek nélkülem..."
Plagizálok..

de ezt igazából a magam üzenőfalára rakom ki, mert amikor végigolvasom átfut rajtam egy furcsa, megmagyarázhatatlan érzés. vagy inkább felvillan bennem. pedig mennyit kerestem ennek az érzésnek a forrását. tehát, ha a képlet stimmel : amikor ezeket a szavakat elolvasom újra-meg újra eszembe jutnak majd a régi nyarak, az erkély, a konyha ablak, a füttyentő fiúk és a táncolás strandkendővel sting zenéire Kittyvel.
Butaság(?) akármekkora butaság 1 darabig elringat majd a jól eső érzés.
rajtam kívül sokan mások is visszavágyódnak azokba a pillanatokba amikor önkéntelenül és tudatlanul, spontán éreztek szívükben olyan boldogságot amit a kor haladtával csak idézgetnek már. csak nem vagyok egyedül és ez lényeges. Ugye tényleg nem?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése