2013. július 10., szerda

Croatia..

Istenem, de szép volt. Egy beteljesült álom, boldogan, gondtalanul. Olyan álom volt, ami túl korán ért véget és csak a képek árulkodnak majd arról, hogy egy gyönyörű hetet töltöttünk ott..
Négerek lettünk, úsztunk, lubickoltunk, zabáltunk, beszélgettünk, elmentünk csak mi ketten sokfele.
Voltunk Velencében, Porecsen, a szomszédos szálloda medencéjében. Ott hagytuk a nyomainkat minden parton, megőriztünk minden pillanatot. Elindítottuk a közös életeink első meghatározó lépéseit :D
Voltak kétségbe ejtő pillanatok, mint a rosszul sikerült fotók, vagy a súlyfelesleg, ami majd úgy is meglátszódik, egy-egy apró vita, húsklonfoló, American Horror story 2.0 évad, ordibáló sirályok, törött szárnyú kacsa, és egy pici veréb. :)
Nagyon ott volt minden. Olivér Strawberry {dájkirijével}, amiről már tudjuk, hogy női ital xD
Nagy séták és nagy beszélgetések, egy közös nap, amikor az egész lakás a miénk volt. Dredd bíró, könyv, vodka, matracon a mély vízben. És 3 és fél órán át tudtam visszatartani a buszút alatt, azokat a buszos poénokat és satöbbieket pedig nem lehet majd elfelejteni.
Kialakult egyfajta még nagyobb bizalomérzet és kötődés téged és a családodat illetően :p
A közös viccelődések, a mai filmnézés és bringázás, valahogy így tudom elképzelni az életem, felhőtlenül boldogan, korlátok nélkül, szórakozottan <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése