2012. június 13., szerda

teaszünet.

Ezt majdnem 'teaszönetnek' írtam, vénülök; na szóval..
- tegnap Kittivel összevesztünk, ami végül azzal zárult, hogy kikapta a kezemből az arany festékes ecsetet és bekente vele a lábamat és a karomat. infantilis? szerintem látja ;d (tudod, hogy csak hülyülök) ha nem tetszett volna már rég lemostam (volna).
-a menta teja 1 szar. sose tudni mennyi édesítőszer elég ahhoz, hogy finom legyen.. az előbb ugrott be, és emiatt kezdtem új bejegyzést. megér 1 pofont :s
   -öregember szaga van !!
-kimentem a konyhába és eszembe jutott, hogy félek a haláltól - a rózsaszín és kék felhőkre néztem- aztán kivettem a teát a mikróból?
-az e havi maximát még csak most vettem a kezembe és már kiolvastam, abban volt ilyen szuicid cikk. láttatta mennyien (csak nők) képesek inkább a halálba menekülni, mintsem szembesüljenek egyes helyzetekkel, vagy felvegyék a kesztyűt az élettel szemben. Vagy hülyeséget mondtam.
   -nevetséges módon önmegcáfoló vagyok, és ezt olvasva meg minden 1 béna Bridget Jones plagizálás ugrana be, szánalmas helyzet. közben gratulálok magamnak, mert olyan lassan rakom össze a szavakat, hogy  na .. kiégett celeb vagyok már? SE!
*teaszütty*
-szegény Anyukám, ma jött meg neki. Ez jel arra nézve, hogy nekem 1 hét múlva szerdán várható a "pajkos indián". de legalább talán Lellére már elmúlik. Nem is mondtam :))) jövőhét utáni kedd, Olivérrel-Kittivel-Andrással GO Lelle! jó lesz. 4 éjszaka, és minden ami megelőz bármilyen bajt a mi érdekünkben (sebtapasz, betadin és naptej szabad fordításban meg tök8)
Ilyenkor amúgy kicsit idegesítő, mert bármibe belekérdez és bármit válaszolsz az nem jó neki.. ejjj
-kedd Trófea, nem elfelejteni Évának a 300 Ft-ot amit elvileg Kitti adott volna oda neki, és holnapra a média Tk. vissza a könyvtárba, csak ezért is érdemes már bemenni komolyan.
-Olivér pörög. most jár hozzá valami csaj (11. évfolyam- és bukás infóbol) a legjobb döntés, mint programozó informatikus biztos tud majd rajta segíteni.. -paranoid vagyok, de ezek a felhők ijesztőek és szépek- szóval, a tanulásból lett egy 3 és fél órás beszélgetés; ami után egyből felhívott engem, mert jól esett neki inkább hívni, mint írni.
Én faggattam, ő beszélt. vagy inkább én hallgattam, ő áradozott (?) hogy a lány nem messze lakik tőlük, bringával jött ( eddig én voltam a bringapartnere :c most lehet fordul a kocka ha nagy vonalakban gondolkodom) jól néz ki, nincs vele baj, nagyokat nevet, olyan mintha évek óta ismernék egymást pedig csak akkor találkoztak, megmutatta neki a női ruhás képét; amin épp Kitti tőlem kapott nyári ruhájában pózol, egyből megnyílt neki ezzel, meg videókat mutatott neki.
Amikor én megismertem, mint Tro Llface csak kötekedett, még velem is, pedig üzeneteket váltottunk. igazándiból ez is érdekes, mert teljesentökéletesen személytelen volt az egész, aztán elkezdett többet írni, többet beszéltünk és a bunkóból hirtelen 1 hús-vér ember lett mélyen elásott fájdalmakkal, olyan sebekkel amiket még máig sem gyógyít be. megint eltértem a tárgytól, vagyis ezt már észrevettem, csak nem akartam magam közbevágni, gondolom érthető volt.
ez amúgy is hosszú történet. azt hiszem még nem írtam le, részletesen..
Infarktus, egy percre azt hittem kilépett a blogom, mert új lapot nyitott. dehát ez nem paraszt windows, nem történt semmi.
Na mindegy, a beszélgetés végén mondta, hogy majd dumálunk, majd ír whatsApp-on később, mintha kisebb fullánkot állítottak volna a talpamba, egyből döftem: felőlem, nekem mindegy.. én olvasni fogok meg satöbbiek. mondtam amit lehetett. Ő viccelődve leszedálta 1 "hát akkor bazdmeg xD"-gal. senki ne féljen, nem rosszmájú,. szoktunk ezzel viccelődni egymás közt. de azt hiszem nem esett jól neki, mert ilyenkor kicseng a hangjából valamelyest.
Vannak azok a filmek, ahol a fiú-lány barátság a vezérfonal, aztán mindkettő elkezd körültekinteni és más karakterekkel lóg. Én ma Ádámmal és a lányokkal lógtam. Ádám, hát nem tudom. 1 őrült. ha majd idősebb leszek azt fogom mondani; "Ez a fiú annyira bolondos volt, szabadelvű és kicsapongó. soha semmi nem érdekelte, és nem kergette a lányokat, Kitti egyszer azt mondta a cigi nem áll jól az ő kezében, igaza volt. ha itt lenne most vissza adná fiatalságom virág korát".- ezalatt pedig megszólalna a Titanic soundtrack. :d
Azt se fogom kihagyni, hogy jobb távolról szeretni őt, mint közelről. de erről is majd máskor. ha majd kinőttem a járókámat.. kiindulva ebből, Olivér kérdezte milyen volt Örs, én meg próbáltam finoman a tudtára adni, hogy Ádámmal találkoztunk és semmi különben, jó volt és kész. Aztán beszélgetés vége.
-tegnap megmentettem egy lódarazsat, vagyis ahhoz képest ami törtnét volna vele ha lecsapom. Egyszer már azt hittem sikerült kiengednem, pár óra múlva észrevettem, hogy mégsem ment ki, így újra kinyitottam az ablakot, de a másik szúnyoghálóval fedetten akart kimászni. max. 10 perc, de eredményes véget ért, már elkezdtem csapkodni a hálót, hogy kilengjen és elszálljon, de csak még jobban megijedt és zizegett, próbáltam papírral kiterelni, az sem ment. végül kifundálta magától merre ami. és voilá! trés bon!
Boldog voltam, kimentem az erkélyre és végre elszívtam a cigit, de büszkén. sajnos én nem tudtam, de a Bond különös kötődést vált ki a szervezetemben, és most is érzem, hogy kívánom. DE SZÓ SE RÓLA nem sokat, sem semmi. csak akkor jól esett volna a darázs előtt. miközben kiment azon gondolkodtam milyen rosszul esett volna ha megölöm, nem tudtam volna békésen rágyújtani arra a pipára. és amikor ez az erkélyen az eszembe jutott konkrétan majdnem könnybe lábadt a szemem. Olivér persze lepisszegett, hogy miért nem csaptam le, de nem tudom. sokkal több szenvedelem és fáradozás mire kizavarod, mert áááááh xD tényleg kell a kitartás, közben félek, hogy megcsíp, de (és itt elakadok) ha megölöm akkor nem volt értelme az egésznek, semminek. Hiszen mindenki élni szeretne, vagy tévednék? az én alapelvem az élni és élni hagyni, nem bántom és kész, mert nem. Olivér ezt nem képes megérteni, jó én 1 hülye vagyok, útmutató kell a fejemhez, mert elég kriksz-kraksz az ami benne van, mint az óvodás zsírkréta rajza. Egy kevés tudás még elfér mellé.
-csak a lódarázsról írtam az idáig tartó leghosszabb bekezdést, tudd be önpolírnak c:
-szerintem Oli még most sem ír, most mit tegyek. csak furcsa, mi vagyunk a furcsa-pár. vagyis csak én. de én furcsa.egyedül vagyok. vagy valami meg nem értett dolog- az arcomra van írva mikor mi a baj. 1 óriás csecsemő vagyok.
-ma használtam hajzselét, hogy beállítsam magamnak, sikerült. de rájöttem a hátsó szoba tükrében félhomályban tudom bátran borzolni. ez női csel és elég jól megy.
-kezdem megtalálni mi a nekem való ruhában és kiegészítőben, és már azt is tudom, hogy nem áll jól a magassarkú leggings-sel.  egy dolog, hogy tohonya és esetlen kinézetet kölcsönöz, a másik, hogy még csak ki sem fejez semmit.
Hogyan lehetne ötvözni/keresztezni a jóképű matrózokat és Pán Pétert? - adj időt és nyáron kitalálom. meglesz.. vagy valami biztos. a hajamat is beszíneztetem
Most azonban kérek tőlem 1 Bondot, Mr.

au revoir

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése