2012. augusztus 31., péntek

Patakparti buli szervíz.

Hát ez nagyon jó volt! kíméletlen és amorf  xd.
Nem is értem eddig miért nem próbáltuk meg ezt, csak ki-ki-ki. és beszéd, buli, beszéd.
Most kicsit támolyog az eszem, próbálom összeszedni a gondolataimat, de alig megy, nem azért mert berúgtam. Manapság ezt enyhe cicónak sem nevezné senki.
Olyan mélyen szántó és elragadó gondolatokat akartam itt megosztani veled, de valahogy köddé vált.
Nagyjából: végy 1 rákos-patakot, és pár őrjöngő tinédzsert, ha megvan keverd el. adj hozzá 90 Ft-os cola.t és jó bort, meg egy kis pezsgőt és érezd a kubai ritmust. vagy ilyesmi. de ez nem ennyiből állt.
Sose láttam a nagy tivornyák mögött semmi értelmet, e mögé sem. de nagyon jól éreztem magam.
Ami igazából akkor tudatosult bennem, mikor Kitty az erkélyen ülve megfogta a kezem és azt mondta boldog. mert tudod ha ő boldog, akkor Én is boldog..
Szerinte beteges, de akkor sem tudná elképzelni nélkülem az életét. beláttam neki, hogy szerintem az élet annyira múlandó és még inkább egyszeri. így nincs értelme azon filozofálni vajon a társadalmi normák szerint egy ikerpár kapcsolata mikortól számít beteges ragaszkodásnak.
Ma többedszer is megdicsért engem, hogy milyen bölcs vagyok. szerinte még nála is bölcsebb, azzal ahogy képes vagyok lereagálni helyzeteket, az eget rengető érveléseimmel és tiszta meglátásaimmal. hozzá teszem ez ön.polír. vagy nem. nem tudom, nem tudok semmit sem.
Amit tanultam azt tőle tanultam, a higgadt természet mindig benne rejlett, és megtanultam hogyan kell "csinálni". persze ki tudja, a vélemények megoszlanak erről. Teszem azt, Olivér. Szia Olivér! Aki éppen megjegyezted ma nekem. idézem is, amit hozzá teszek nagyon tetszett:

"nyomivá váltál, mint én. persze ez nézőpont kérdése ki a nyomi, a régi énednek a mostani- a mostaninak a régi xD
                         
                                                                            ***
Hát úgy hogy mondjuk a régi bulizós, szívós baráti körös énedhez képest (bár ennek részét a régebbi blogodból amiből olvastál, hallottam) ahhoz képest most visszafogottabb lettél, érettebb és mintha lenyugodtál volna vagy legalábbis felnőttél volna, ami szerintem a régi éned rémálma lehet, pont úgy mint a mostaninak a régi dolgaid a borzalmasak idézőjelben"

Néha vannak olyan emberek, és az olyan emberek megjegyzés jellegű téteményei amik az embert megragadják, utóbbi akkor, ha az nekik szól.
Mindjárt éjfél.
És!! azt még nem is mondtam, hogy Pityu belegurult a patakba, csuromvíz lett a srác. nagyon durva volt. először azt hittem nem akar majd feljönni, teljesen elmerült. Végül feljöttünk hozzánk, ahol megszárította a Mohácson lakó édesanyja élére vasalt, ámbár már nedves ingét.
Teszem hozzá, hogy mindenki a sírásba nevette magát xd! eszméletlen nagy volt.
Szegénnyel úgy rohantam szinte, enyhe túlzással hazáig, mert már a hideg rázta szegényt. a mobilnak lehet szia, a lakáskulcs pedig valahol a parton maradt, ha más nem a vízben.
Na látod, csak 1 jó tanácsom lenne így szunya fele.. Soha, de soha senki ne próbáljon egy olcsó boros cola után nyúlkálni a patakvízben, mert halmozottan hátrányos helyzetbe kerülhet. :D
Azért ez beíródott a Nagy Nyári Könyvbe, már ha van ilyen, de az biztos, hogy a nyári szünet utolsó 3 napját koronázta ez a baleset.
Köszönjük az illetékesnek ! :)
jó éjt! OO:OO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése